Warzywa Pieczone Zioła
Warzywa pieczone w ziołach mogą być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 34 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 160 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli macie pod ręką tymianek, rutabagę, cebulę i kilka innych składników, możecie to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Warzywa pieczone w ziołach, warzywa pieczone w ziołach i warzywa korzeniowe pieczone w ziołach są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj rutabagę, ziemniaki, marchewkę i cebulę.
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do płaszcza. Ułożyć w jednej warstwie w natłuszczonej formie o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 45–55 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.