Warzywa Pieczone

Warzywa Pieczone
Pieczone warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Pieczone warzywa z pieczonym hummusem pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać bakłażana solą i odstawić 30 minut. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SólSól
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wrzucić razem bakłażan i pozostałe składniki, i ułożyć w jednej warstwie w 2 folii aluminiowej pokryte galaretki Roll Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w 400 przez 30 minut lub aż warzywa będą miękkie i złociste. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn