Warzywa Marynowane
Marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 155 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 96 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, gęstą cukinię, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Curry marynowana pierś z kurczaka z warzywami gotowanymi na parze i sałatką, Warzywa Moo Shu, oraz Mieszane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cukinię, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, Kabaczek, czerwoną cebulę, grzyby i pomidory w dużej misce.
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sos sojowy, sok z cytryny i czosnek.
Polać warzywa. Przykryć miskę i marynować w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć warzywa z marynaty i umieścić na rozgrzanym grillu. Gotować przez 12 do 15 minut, lub do miękkości.