Marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 155 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 96 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, gęstą cukinię, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Curry marynowana pierś z kurczaka z warzywami gotowanymi na parze i sałatką, Warzywa Moo Shu, oraz Mieszane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść cukinię, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, Kabaczek, czerwoną cebulę, grzyby i pomidory w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sos sojowy, sok z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Polać warzywa. Przykryć miskę i marynować w lodówce przez 30 minut.