Warzywa Fettuccine Alfredo
Przepis warzywa Fettuccine Alfredo może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fettuccine, serek philadelphia, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Krewetki I Warzywa Fettuccine Alfredo, Fettuccine z kurczaka i warzyw Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieść serek, mleko i masło. Gotować na małym ogniu, aż ser topi się całkowicie i dobrze wymieszać mieszaninę, często mieszając.
Tymczasem warzywa gotować w dużym rondlu z wrzącej wody 2 min.
Dodać makaron; gotować dodatkowe 3 min.
Umieścić w dużej misce do serwowania.
Dodaj parmezan i czarny pieprz do sosu serowego; dobrze wymieszać.
Dodać do mieszanki makaronu; lekko wymieszać.