Warzywa Buraczane

Warzywa Buraczane
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Zielenina z buraków może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 67 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka cebuli, ocet jabłkowy, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1661 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Gnocchi z buraków i ricotty z suszonymi buraczkami i Starzonymi balsamicznymi, oraz Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 warzywa umyć w zlewie wypełnionym zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić zieleninę i umyć po raz drugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3
Odcedzić Zielenie i odciąć wszelkie ciężkie łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
4
Pokrój liście na kawałki wielkości kęsa. Odstawić.2 w dużej patelni lub rondlu 3-qt, gotować boczek, aż lekko rumiane na średnim ogniu (lub ciepła 1 łyżka tłuszczu boczku).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę, gotuj na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć. Wymieszać z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj wodę do gorącej patelni, mieszając, aby rozluźnić wszelkie cząstki z dna patelni. Wymieszać z cukrem i czerwoną papryką. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać zieleninę buraczaną, delikatnie wrzucić mieszankę cebuli, aby zieleń była dobrze pokryta. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-15 minut, aż zielenie będą miękkie. Wymieszać z octem. (Dla kapusta lub zieleni collard nadal gotować dodatkowe 20 do 25 minut lub do pożądanej czułości.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
JarmużJarmuż
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn