Warstwy Szynki Szparagowej
Warstwy szynki szparagowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 403 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,96 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, szynkę, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Warstwy Szparagów, Warstwy szynki i szparagów, oraz Warstwy Szparagów Na Noc dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Za pomocą noża do pączków Wytnij 12 kółek i otworów z chleba; odłóż na bok. Rozerwij pozostały chleb na kawałki i umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Ułóż ser, szparagi i szynkę; ułóż na wierzchu krążki chleba i dziurki. Lekko ubij jajka mlekiem.
Dodaj cebulę, sól i musztardę; dobrze wymieszaj.
Wlej mieszankę jajeczną na krążki chleba i otwory. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 6 godzin lub na noc.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 55 minut lub do uzyskania jasnozłotego koloru.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.