Roladki z kiełbasą i cheddarem
Bułki z kiełbasą i cheddarem mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 180 i kosztuje 5 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, ser cheddar, kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kiełbasa śniadaniowa, pieczarki i Roladki Cheddar, (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą).
Instrukcje
Ułożyć zamrożone herbatniki, dotykając boków, w 3 rzędach po 4 herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Odstawić na 30 do 45 minut lub do czasu rozmrożenia herbatników, ale ostudzić w dotyku.
Rozmrożone biszkopty posypać lekko mąką. Naciśnij krawędzie biszkoptu razem i poklepać, aby utworzyć prostokąt ciasta o wymiarach 10 x 12 cali.
Zmiękczone masło rozprowadzić równomiernie na rozmrożonym cieście, posypać równomiernie serem i kiełbasą.
Zwiń, zaczynając od jednego długiego końca; pokrój na 12 (około 1 cala grubości) plastrów.
Umieść po jednym kawałku w każdej z 12 lekko nasmarowanych 3-calowych filiżanek muffin.
Piec w 375 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Lekko ostudzić i zdjąć z patelni.