Warstwy szynki, sera i grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki, sera i grzybów Stratan. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyère, szynkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły, pieczarki i ser śniadaniowy, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż zmięknie, o 6 protokół.
Dodać grzyby i tymianek i gotować, mieszając rzadko, aż grzyby są lekko rumiane w miejscach i cała wilgoć odparowała, o 10 protokół.
Umieścić jajka w dużej misce i ubijać, aż zostaną rozbite.
Dodaj mleko, musztardę i odmierzoną sól i pieprz i ubijaj, aby połączyć.
Dodać szynkę, chleb, ser i podsmażoną mieszaninę grzybów i wymieszać, aby połączyć.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i ułożyć na równą warstwę. Przykryć naczynie folią lub folią aluminiową i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. W międzyczasie wyjmij warstwy z lodówki i pozostaw je w temperaturze pokojowej.
Wyjmij folię lub folię aluminiową z warstw i piecz, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Wyjmij naczynie do drucianego stojaka i pozostaw do ostygnięcia na 10 minut przed podaniem.