Warstwowe Sałatki Szefa Kuchni Z Owocami Morza
Warstwowe sałatki szefa kuchni z owocami morza to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 22g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mix brokułów, mieszankę sałaty rzymskiej i Lodowej, imitację kawałków mięsa krabowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwowe sałatki z grilla z grillowanymi Hot dogami, Warstwowe Meksykańskie Sałatki Kukurydziane, oraz Sałatki Warstwowe Z Indyka Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do każdej sałatki użyj pojemnika na 4 do 5 filiżanek. W każdym pojemniku warstwa składników w tej kolejności: 1 1/2 szklanki sałaty, 1 szklanka sałaty brokułowej, 1/4 szklanki papryki, 1/4 szklanki kraba, 1 jajko, 1/4 szklanki pasków serowych i 1/4 szklanki pasków ogórka.
Mżawka 1/4 szklanki sos na każdej sałatki.
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Aby służyć, wrzucić sałatki.