Warstwowe Rozpylanie Krabów
Warstwowe Spread Krabmeat może być tylko przyprawa szukasz. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, pieprzu cytrynowego, grudki mięsa krabowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hot Crabmeat Spread, Deviled Crabmeat Spread, oraz Wielowarstwowe Trzy-Serowe.
Instrukcje
Ubić serek na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki; dodać sok z cytryny i następne 4 składniki, ubijając aż do wymieszania. Mieszanka łyżki do 9-calowego naczynia do serwowania. Przykryć i schłodzić co najmniej 20 minut.
Rozprowadzić sos koktajlowy równomiernie na mieszance serów śmietankowych. Posypać serem, zieloną cebulą, papryką i dojrzałymi oliwkami.
Podawać z krakersami i świeżymi warzywami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.