Warstwowe Plastry Sera
Warstwowe plastry sera mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 198 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, żurawinę, ser śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Melty American-style plastry sera Cheddar do hamburgerów i grillowanego sera, Plastry Sera Spiralnego, oraz 4-Serowe Pieczone Plastry Pomidora.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć serek, ostry sos pieprzowy i sól. Wymieszać z orzechami pekan i żurawiną.
Na 12-in. kwadrat z folii aluminiowej, umieścić dwa plastry sera obok siebie; rozprowadzić 2-3 łyżki mieszanki twarogu. Powtórz warstwy sześć razy. Wierzch z dwoma plastrami sera. (Zachowaj Pozostałe plastry sera do innego użycia.)
Zwiń folię wokół sera i szczelnie zamknij. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Przetnij na pół wzdłużnie, a następnie szeroko na 1/4 cala. plastry.