Warstwowa Pasta Z Sera Pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj warstwowego sera pleśniowego. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, szczypiorek, pieczywo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 28%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Warstwowa Pasta Serowa, Warstwowa Pasta Z Trzech Serów, oraz Warstwowy Ser Pesto Do Smarowania.
Instrukcje
Na talerzu do serwowania rozłóż dwa opakowania serka śmietankowego na 8 cali. koło. W małej misce wymieszaj ser pleśniowy, 1/4 szklanki kwaśnej śmietany, pietruszkę, kolendrę, szczypiorek i pieprz, aż się połączą.
Rozłóż na warstwie serka śmietankowego do 1/2 cala. krawędzi.
W małej misce ubij pozostały serek śmietankowy i śmietanę na gładką masę.
Rozłóż na warstwie sera pleśniowego do 1 cala. krawędzi.
Posyp orzechami włoskimi tuż przed podaniem.
Podawać z pieczywem lub krakersami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Dip działa naprawdę dobrze z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.