Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś chłodny Bat wolny bitą polewę, galaretkę o smaku malinowym, żelatynę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Warstwowa Forma Musu Żurawinowego, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
1
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać trzepaczką 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać sos żurawinowy; mieszać aż do wymieszania. Wymieszać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Wlać 1-1 / 2 szklanki mieszaniny żelatyny do 6-filiżanki formy spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 45 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki Dla Karłów
4
Tymczasem przechowywać w lodówce pozostałej mieszaniny żelatyny 45 min. lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
5
Wymieszać 2 szklanki ostudzić ubijać do zwykłej żelatyny (w misce), aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać warstwę żelatyny w formie. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.