Warstwowa Niskotłuszczowa Forma Musu Żurawinowego
Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś chłodny Bat wolny bitą polewę, galaretkę o smaku malinowym, żelatynę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Warstwowa Forma Musu Żurawinowego, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Instrukcje
Dodaj wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać trzepaczką 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać sos żurawinowy; mieszać aż do wymieszania. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wlać 1-1 / 2 szklanki mieszaniny żelatyny do 6-filiżanki formy spryskane sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 45 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Tymczasem przechowywać w lodówce pozostałej mieszaniny żelatyny 45 min. lub aż zgęstnieje.
Wymieszać 2 szklanki ostudzić ubijać do zwykłej żelatyny (w misce), aż do wymieszania.
Wlać warstwę żelatyny w formie. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Żelatyna Unmold. Top z pozostałym Cool WHIP.