Warkocz jabłkowo-Brie z migdałami
Warkocz jabłkowo-Brie z migdałami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką margarynę, ser brie, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Indyk, Żurawina i Brie Crescent Braid, Brie z migdałami, oraz Risotto z kalafiorem z Brie i migdałami.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto w lodówce 12 godzin.
Roztopić 1 łyżkę masła w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jabłka; smażyć 10 minut.
Dodać 1/4 szklanki brązowego cukru; gotować 5 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać migdały.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 x 12 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Rozłóż mieszankę jabłek wzdłuż środka ciasta.
Usuń skórkę z sera; kostka. Ułóż ser na mieszance jabłkowej. Wykonaj cięcia ukośne, w odległości 1 1/2 cala, po przeciwnych stronach napełniania do 1/2 cala napełniania. Fold paski naprzemiennie nad wypełnieniem z każdej strony, nakładając się pod kątem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów 1 1/2 godziny lub do podwojenia rozmiaru.
Połączyć 1/4 szklanki brązowego cukru i mąki w średniej misce; pokroić w 1 łyżkę masła z blenderem do ciast lub 2 noże do połączenia.
Posypać wierzch bochenka.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.