Warkocz Dyniowo-Orzechowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Warkocz z dyni i orzechów pekan może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 120 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, mleka, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serek Dyniowy Półksiężyc Warkocz, Warkocz dyniowy z klonową glazurą i orzechami włoskimi, oraz Pecan Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszaj dynię, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i żółtko jaja. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów pekan.
Jeśli używasz rolek półksiężycowych: rozwiń ciasto na arkusz ciastek; mocno dociśnij krawędzie i perforacje, aby je uszczelnić. Naciśnij, aby utworzyć prostokąt 13x7 cali. Jeśli używasz arkusza ciasta: rozwiń ciasto na arkusz ciastek. Naciśnij, aby utworzyć prostokąt 13x7 cali.
Rozłóż nadzienie w pasku o szerokości 3,5 cala wzdłuż środka prostokąta ciasta do odległości 1 cala od końców.
Nożyczkami lub ostrym nożem wykonaj cięcia w odległości 1 cala od siebie na długich bokach prostokąta ciasta tylko do krawędzi nadzienia. Fold paski pod kątem przez wypełnienie, nakładających się końców i na przemian z boku na bok. Białka ubić w małej misce, aż się spieni; umyć ciasto.
Piec 20 do 30 minut lub aż głęboki złoty kolor. Natychmiast wyjąć z blachy cookie; umieścić na półmisku.
W małej misce wymieszaj cukier puder i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Mżawka nad ciepłym ciastem kawowym.
Posypać 1 łyżką orzechów pekan.