Waniliowy Krem Napoleon
Waniliowy krem Napoleons może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 368 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Filo Napoleon Z Sosem Jeżyn I Kremem Waniliowym, Lemon Cream Napoleons, oraz Delikatne Brzoskwinie I Śmietana Napoleon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż arkusze ciasta.
Wytnij każdy arkusz na 3 paski wzdłuż znaków zagięcia.
Umieścić na arkuszu ciastek; nakłuć lekko widelcem na paskach. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta i drugim arkuszem ciastek.
Piec około 5 minut. Nakłuwanie powierzchni ciastek widelcem, aby zapobiec zbyt dużemu wzrostowi ciastek podczas pieczenia.
Piec 10 minut dłużej lub do złotego koloru.
Usuń ciastka z arkuszy ciastek; ostudzić 10 do 15 minut.
W dużej misce, beat pudding mix, 2 szklanki mleka, wanilia i śmietana z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż miękki budyń formy. Przykryć; przechowywać w lodówce 10 do 15 minut.
W małej misce wymieszaj cukier puder i 3 łyżeczki mleka. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, wmieszaj kolejną łyżeczkę mleka do uzyskania konsystencji do smarowania.
Na 1 warstwie ciasta rozprowadzić około 3/4 szklanki budyniu. Powtórz z kolejną warstwą ciasta i 3/4 szklanki budyniu. Wierzch wyłożyć trzecią warstwą ciasta.
Rozłóż lukier na wierzchu. Odstawić. Powtórz, aby drugi deser z pozostałymi ciastami, budyniem i lukrem.
W kuchence mikrofalowej małej misce, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysoki o 30 sekund lub do czekolady można mieszać gładkie.
Mżawka czekolady tam iz powrotem na górze każdego deseru. Przeciągnij wykałaczkę przez czekoladę i lukier, aby stworzyć marmurkowy wygląd.
Desery pokroić w 2-calowe plastry. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.