Waniliowy Krem Napoleon

Waniliowy Krem Napoleon
Waniliowy krem Napoleons może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 368 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, mleko, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Filo Napoleon Z Sosem Jeżyn I Kremem Waniliowym, Lemon Cream Napoleons, oraz Delikatne Brzoskwinie I Śmietana Napoleon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż arkusze ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij każdy arkusz na 3 paski wzdłuż znaków zagięcia.
3
Umieścić na arkuszu ciastek; nakłuć lekko widelcem na paskach. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta i drugim arkuszem ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec około 5 minut. Nakłuwanie powierzchni ciastek widelcem, aby zapobiec zbyt dużemu wzrostowi ciastek podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 10 minut dłużej lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń ciastka z arkuszy ciastek; ostudzić 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
W dużej misce, beat pudding mix, 2 szklanki mleka, wanilia i śmietana z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż miękki budyń formy. Przykryć; przechowywać w lodówce 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
W małej misce wymieszaj cukier puder i 3 łyżeczki mleka. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, wmieszaj kolejną łyżeczkę mleka do uzyskania konsystencji do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Na 1 warstwie ciasta rozprowadzić około 3/4 szklanki budyniu. Powtórz z kolejną warstwą ciasta i 3/4 szklanki budyniu. Wierzch wyłożyć trzecią warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
10
Rozłóż lukier na wierzchu. Odstawić. Powtórz, aby drugi deser z pozostałymi ciastami, budyniem i lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
LukierLukier
11
W kuchence mikrofalowej małej misce, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysoki o 30 sekund lub do czekolady można mieszać gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12
Mżawka czekolady tam iz powrotem na górze każdego deseru. Przeciągnij wykałaczkę przez czekoladę i lukier, aby stworzyć marmurkowy wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
13
Desery pokroić w 2-calowe plastry. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn