Wakacyjny pieczony indyk z farszem ziołowym

Wakacje pieczony indyk z farszem ziołowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 47g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka Arrowhead mills pikantny farsz ziołowy, wyobraź sobie bulion z kurczaka z wolnego wybiegu, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony indyk o zapachu ziół z farszem z chleba kukurydzianego, Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, oraz Kurczak Pieczony Z Farszem Orzechowo-Ziołowym.