Wakacyjny Bębenek Edy
Need a dairy free side dish? Wakacyjne ciasto perkusyjne Edy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 805 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kryształy cukru, patyczki cukrowe, lukier do dekorowania czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, oraz Ciasteczka Świąteczne: Jedno Ciasto, Trzy Ciasteczka Świąteczne.
Instrukcje
Zamrozić ciasto na patelni przez 30 minut do jędrnej góry.
Lody rozprowadzić równą warstwą do górnej krawędzi patelni. Zamrażać kilka godzin, aż lody będą twarde.
Usuń boki patelni. Mróz boki ciasta i 1-calowa granica wokół góry ciasta. Wróć do zamrażarki, jeśli lody zmiękną.
Wyciśnij lukier dekorujący w krzyżowy wzór na górze. Naciśnij patyczki cukru po przekątnej wokół boków (Jeśli za pomocą laski cukierków usunąć wygięte końcówki).
Na wierzchu ciasta ułożyć wiśnie. Zamrażać kilka godzin lub na noc przed podaniem.
Zwilż wierzch i boki pianek wodą.
Rolka w kryształkach cukru. Włóż patyczki precla, aby zrobić "pałeczki perkusyjne".
Umieścić na wierzchu ciasta przed podaniem.