Wakacyjny Żurawinowy Mus Jabłkowy

Wakacyjny Żurawinowy Mus Jabłkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać wakacje żurawinowy mus jabłkowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawinowy Mus Jabłkowy - Nawet On Może To Zrobić, Żurawinowy Mus Jabłkowy, oraz Żurawinowy Mus Jabłkowy.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia. Gotować na średnim ogniu, pod przykryciem, 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niższe ciepło; gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą bardzo miękkie, o 20 protokół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Przenieść do robota kuchennego z ostrzem noża; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Podawać na ciepło, schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn