Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj świąteczne batony zbożowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło orzechowe, płatki, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe, Batoniki Zbożowe Z Białej Czekolady, oraz Czekoladowe Batoniki Zbożowe Oreo & M&M dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i syrop kukurydziany do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia.
W bardzo dużej misce, wymieszać płatki i masło orzechowe mieszaninę z drewnianą łyżką, aż płatki są równomiernie pokryte. Wymieszać 1 filiżankę cukierków.
Naciśnij mieszankę zbóż na patelni. Natychmiast posypać pozostałą 1/2 szklanki cukierków; naciśnij lekko palcami.
Odstawić około 30 minut, aż ostygnie. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.