Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe

Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj świąteczne batony zbożowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło orzechowe, płatki, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe, Batoniki Zbożowe Z Białej Czekolady, oraz Czekoladowe Batoniki Zbożowe Oreo & M&M dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do gotowania. W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i syrop kukurydziany do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
3
W bardzo dużej misce, wymieszać płatki i masło orzechowe mieszaninę z drewnianą łyżką, aż płatki są równomiernie pokryte. Wymieszać 1 filiżankę cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Naciśnij mieszankę zbóż na patelni. Natychmiast posypać pozostałą 1/2 szklanki cukierków; naciśnij lekko palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Odstawić około 30 minut, aż ostygnie. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn