Wakacyjne biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 256 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pistacje, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
3
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skórka Cytrynowa
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Orzechy Pistacjowe
Mąka Uniwersalna
5
Uformuj ciasto na 13-calową, 3-calową kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Umieść kłodę na desce do krojenia. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułożyć biszkopty, przyciąć bok w dół, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Deska Do Krojenia
Blacha Do Pieczenia
8
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
10
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Biscotti
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
11
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Cukier
13
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach do wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.