Wakacyjna Sałatka Żurawinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki żurawinowej na wakacje. Ten przepis służy 5 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz seler, cukier " bezkaloryczny słodzik, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wakacyjna Sałatka Żurawinowa, Wakacyjna Sałatka Żurawinowa, oraz Wakacyjna Sałatka Żurawinowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żurawinę w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do posiekania.
Połącz żurawinę i słodzik w dużej misce; odstawić 30 minut lub aż substancja słodząca się rozpuści.
Połącz żelatynę i wrzącą wodę w dużej misce; wymieszaj 2 minuty lub aż żelatyna się rozpuści. Schłodzić do uzyskania konsystencji białka.
Mieszaj mieszaninę żurawiny, selera i jabłka do mieszaniny żelatyny.
Wlać mieszaninę do 3-szklankowej formy pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i schłodzić do twardości.
Aby służyć, unmold sałatkę na talerzu wyłożonym sałatą, w razie potrzeby.