W kuchni turyści są palantami na sałatkę z łososia
Turyści kuchni są palantami dla tej sałatki z łososia może być tylko sałatką, której szukasz. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przyprawiony ocet ryżowy, kolendrę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiący łosoś z sałatką ziemniaczaną-Donna hay # 4 / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, California Pizza Kuchnia Kuchnia posiekana Sałatka z Herbed Vinaigrette, oraz Klonowo-sojowy glazurowany łosoś (America ' s Test Kitchen).
Instrukcje
1
DLA JERK SALMON:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Połącz wszystkie składniki przyprawowe mokre jerk (czosnek przez olej z orzeszków ziemnych) w misce robota kuchennego. Proces, aż mieszanina zamieni się w pastę.Na wszystkie strony filetów z łososia wcierać pastę jerk. Pozostawić potartego łososia w lodówce na 1 godzinę (co najmniej 30 minut, jeśli masz mało czasu). Umyć miskę robota kuchennego i odstawić do użycia na vinaigrette.Gdy łosoś jest gotowy do gotowania, podłącz Grill Foreman i ustaw go na 300 stopni F. gdy grill jest podgrzany do temperatury, lekko spryskaj płyty grillowe nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Jerk
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Vinaigrette
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Filety z łososia połóż na grillu, zamknij pokrywkę i ustaw zegar na 8 minut. Po ugotowaniu łososia wyjąć z grilla.DO WINEGRET TROPIKALNY:.Podczas marynowania łososia, połącz pierwsze siedem składników tropikalnego Vinaigrette (mango przez musztardę miodową) w misce robota kuchennego. Podczas pracy procesora, mżawka w oliwie z oliwek, aż do pełnego włączenia. Zatrzymać procesor i dodać sól i pieprz do smaku.DO SAŁATKI WYSPOWEJ:.Wrzucić wszystkie składniki sałatki z wyjątkiem nerkowca razem.MONTAŻ KOŃCOWY:.Sałatkę podzielić na 4 miski.
Na każdą sałatkę wlać odpowiednią ilość winegretu, a następnie polać kawałkiem gotowanego łososia. W razie potrzeby, skropić więcej sos na łososia, lub pokroić łososia na kawałki i wrzucić go do sałatki.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.