Włoskie Spaghetti Pomidorowe

Włoskie Spaghetti Pomidorowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj włoskiego Spaghetti pomidorowego. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 35 i kosztuje 17 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, gotowy czosnek, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti z oliwkami i pomidorami (Spaghetti Alla Puttanesca) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać Bertolli rozprzestrzeniania w rondlu i podsmażyć czosnek i anchois do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj kapary, oliwki i pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut.W międzyczasie ugotuj suszone spaghetti zgodnie z instrukcją pakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Drenaż.
4
Do sosu dodać włoskie spaghetti, dobrze wymieszać i podawać posypane natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Rozgrzać Bertolli rozprzestrzeniania w rondlu i podsmażyć czosnek i anchois do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj kapary, oliwki i pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut.W międzyczasie ugotuj suszone spaghetti zgodnie z instrukcją pakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Drenaż.
8
Do sosu dodać włoskie spaghetti, dobrze wymieszać i podawać posypane natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia4
Magazyn