Włoskie kanapki z indykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj włoskie kanapki z indykiem. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 2,92 USD za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny i Whole 30 ma 243 kalorie , 49 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga piersi z indyka, octu, papryki i oregano. Jest to dość niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane kanapki z indykiem BBQ , Włoski burger z indykiem La Bellan i Kanapki/panini z awokado, pomidorami i mozzarellą .
Instrukcje
Umieść pierś z indyka w natłuszczonym 5-litrowym naczyniu do powolnej kuchenki.
Dodaj cebulę i zieloną paprykę.
Wymieszaj sos chili, ocet, oregano i bulion; zalej indyka i warzywa. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do momentu, aż indyk będzie miękki.
Rozdrobnij indyka dwoma widelcami i włóż z powrotem do wolnowaru; podgrzej. Nałóż łyżką 1/2 szklanki na każdą bułkę.