Włoskie Ciasto Z Kremem I
Przepis włoski krem ciasto I jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 845 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru cukierniczego, żółtka, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Włoskie Ciasto Z Kremem, Włoskie ciasto kremowe II, oraz Włoskie Ciasto Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 szklanka masła lub margaryny, żółtka i 2 szklanki białego cukru. Na przemian mieszamy w mące i maślance.
Wymieszać w 1 szklance orzechów włoskich i kokosa.
Ubij białka i złóż na ciasto.
Wlać ciasto do trzech smarowane i mąki 9 calowe okrągłe patelnie ciasto.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku o temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz serek śmietankowy, 1/2 szklanki masła lub margaryny, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście. Top mrożone ciasto z posiekanymi orzechami włoskimi.