Włoski Dip warstwowy z chrupiącymi krakersami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiego Dipu warstwowego z chrupiącymi krakersami. Na 32 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zakupionego sos sałatkowy caesar, Wielka fasola Północna, parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoski Dip warstwowy z chrupiącymi krakersami, Warstwowy Włoski Dip z Chrupkimi Wontonami, oraz Domowe Chrupiące Krakersy.
Instrukcje
Fasolę, parmezan i sos sałatkowy umieścić w misce robota kuchennego z metalowym ostrzem; proces do gładkiej.
Rozprowadzić mieszaninę w 9-calowym, bezpiecznym w kuchence mikrofalowej patelni lub quiche dish.
Top z pepperoni, papryki pepperoncini, rozdrobnionej mieszanki włoskiego sera i oregano. Pokrywa z folią bezpieczną dla mikrofal.
Kuchenka mikrofalowa na wysokim 1 1/2 do 2 minut, obracając patelnię raz w połowie gotowania.
Podawać z chrupiącymi krakersami.