Włoska zupa z kurczaka i warzyw

Przepis włoska zupa z kurczaka i warzyw jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz pomidory, marchewkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoska Zupa Tortellini Z Kurczakiem I Warzywami, Obfita włoska zupa z kurczaka i warzyw, oraz Prosty Zdrowy Crockpot Włoski Kurczak Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 w dużym holenderskim piekarniku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować przez 10 minut, często mieszając.2
Dodaj cebulę i marchewkę i gotuj przez 5 minut. Wymieszać z cukinią, pokrojonymi w kostkę pomidorami i bulionem z kurczaka.3 doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 30 minut. W razie potrzeby każdą porcję polać tartym parmezanem.