Włoska Kolacja ryżowo-warzywna

Włoska Kolacja ryżowo-warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj włoskiego ryżu i kolacji warzywnej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, dynię letnią, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Jedna Patelnia Kiełbasa, Soczewica, & Kolacja Wegetariańska, Włoska Kolacja Kanapka, oraz Włoska Kolacja Na Patelni.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj marchew, cebulę i seler; gotować i mieszać 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Dodać cukinię; gotować i mieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
4
Wymieszać wszystkie pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż warzywa są miękkie i ciecz jest wchłaniany, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn