Włoska Kanapka Z Klopsikami
Włoska kanapka z klopsikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sos do makaronu, bochenki chleba, włoską bułkę tartą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meatball Sub Sandwich, Kanapka Z Klopsikami, oraz Kanapka Z Klopsikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij Owalny kawałek z góry każdego bochenka. Zarezerwuj owalne kawałki do innego użytku.
Połącz mięso i 5 kolejnych składników. Kształt na 36 (1-calowe) kulki. Gotować klopsiki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Odstawić klopsiki na patelnię; dodać sos do makaronu. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Ułóż bochenki na blasze do pieczenia; na wierzchu po 6 klopsików. Łyżka sosu równomiernie na klopsiki.
Posypać równomiernie serem.
Piec w temperaturze 400 przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.