Włoska Fasola Szparagowa

Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 30 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pomidory w puszkach, cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Ugotuj zieloną fasolkę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
4
Dodaj cebulę, zielony pieprz, i czosnek; saute 4 protokół. Wymieszać z pomidorem, włoską przyprawą i solą. Gotować do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Połącz zieloną fasolkę i mieszankę pomidorów; wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn