Wędzona noga jagnięcina

Wędzona noga jagnięcina
Wędzona noga jagnięcina jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 352 kalorie, 37g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś nogę jagnięciny, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzona noga jagnięcina, Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, oraz Wędzona Jagnięcina Z Papryką Z Bakłażanem Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 7 pierwszych składników do wymieszania.
2
Umieścić jagnięcinę w płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; wlać mieszaninę oliwy z oliwek na jagnięcinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Moczyć kawałki drewna w wodzie co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
5
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na gorących węglach.
6
Wyjąć jagnięcinę z marynaty; zalać marynatą do patelni i umieścić patelnię w palniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj wodę do patelni na głębokość linii napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieścić jagnięcinę na Dolnym stojaku żywności; przykryć pokrywą palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Ugotować jagnięcinę 7 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji jagnięciny 15
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Dodaj węgiel drzewny, kawałki drewna i wodę do palacza w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn