Virgin Negroni
Virgin Negroni może być tylko napojem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis służy 1 i kosztuje $18.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 1087 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz grejpfruta, bezalkoholowe wino, sanbittèr i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Virgin Negroni, Malina-rabarbar Bellini Smoothie w / jagody (Virgin ... or not so Virgin) (wideo), oraz Negroni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jałowiec, ziele angielskie, anyż i kolendrę na małej patelni na średnim ogniu i grzać, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pachną, o 3 protokół.
Wyjąć do średniej miski.Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z grejpfruta i dodaj ją do miski.
Umieść jałowiec, anyż i kolendrę na małej patelni na średnim ogniu i tosty, potrząsając patelnią od czasu do czasu, aż pachną, o 3 protokół.
Wyjąć do średniej miski.Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę z cytryny i dodaj ją do miski.
Umieść kieliszek koktajlowy w zamrażarce, aby schłodzić przez 5 minut.
Umieść 1 uncję naparu z czerwonego wina, 1 uncję naparu z białego wina i sanbittèr w shakerze koktajlowym wypełnionym do połowy lodem. Energicznie wymieszać z łyżką barową, aż do całkowitego ostygnięcia, około 30 sekund. Przelej do schłodzonej szklanki.
Udekoruj pomarańczą i natychmiast podawaj. Pozostałe napary należy przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.