VELVEETA® Hot ' N Cheesy Crab Dip
VELVEETA ® Hot ' N Cheesy Crab Dip jest bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka velveeta, krem knudsen, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, VELVEETA® Easy Cheesy Pot Pie, oraz VELVEETA® Cheesy Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce do mikrofalówki.
Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETY i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 3 minutach.
Wymieszać pozostałe składniki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.