VELVEETA® Easy Cheesy Pot Pie
VELVEETA ® Easy Cheesy Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 386 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, ziemniaków, groszku i marchwi oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz VELVEETA® Hot ' N Cheesy Crab Dip.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 min. aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodać mąkę; ubijać do wymieszania. Gotować 2 min. lub aż gorące i bąbelkowe, stale mieszając. Stopniowo mieszaj w wodzie; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Dusić na małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Rozwiń ciasto półksiężyc; podziel na 4 prostokąty. Mocno naciśnij perforacje i szwy razem, aby uszczelnić.
Umieścić na mieszaninie mięsa; krawędzie uszczelnić do krawędzi naczynia z widelcem.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu podgrzania mieszanki mięsa, a skorupa jest złotobrązowa.