Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Wegetariańskie Quinoa hamburgery spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 201 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej sezamowy, szpinak, komosa ryżowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 97%. Spróbuj Quinoa Veggie Burgers, Red Quinoan i Black Bean Veggie Burgers, oraz Black Bean Quinoa Veggie Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połączyć quinoa i wody w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, umieść pokrywkę na rondlu i gotuj, aż woda całkowicie się wchłonie, około 15 minut;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
4
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać marchew, seler, czerwona papryka, cebula, czosnek, imbir, i grzyby w gorącym oleju, aż zmiękną, o 10 protokół; odstawić do ostygnięcia.