Veggie Pottickers
Warzywa Pottickers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kapusty napa, czosnek, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Veggie Pottickers, Doniczki wieprzowe i warzywne, oraz Doniczki warzywno-wieprzowe z sosem cytrusowo-sojowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pory i czosnek i gotować, aż pory zaczną mięknąć, o 3 do 4 protokół.
Dodać kapustę, ocet, sos sojowy i imbir i gotować, mieszając, aż kapusta będzie miękka, o 3 do 4 minut więcej.
Zdjąć z ognia i wymieszać z marchewką. Pozostaw nadzienie do ostygnięcia.
Przenieść mieszaninę kapusty do miski do mieszania i pracować razem, aż w pełni włączone. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Aby zrobić garnki, połóż owijkę wonton na powierzchni roboczej i umieść około 1 łyżki nadzienia w środku. Zanurz palec w odrobinie wody i zwilż krawędzie owijki wonton; pomoże to uszczelnić potticker podczas gotowania. Przyłóż zewnętrzne krawędzie owijarki wonton do wypełnienia i naciśnij je razem, aby utworzyć torebkę. Kontynuuj z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Aby ugotować garnki, podgrzać pozostały olej na bardzo dużej patelni na dużym ogniu.
Umieścić wszystkie garnki pionowo na patelni i gotować, nie przeszkadzając im, aż zbrązowieje na dnie, o 1 do 2 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki wody do patelni i natychmiast przykryć. Pozostawić potstickers do pary przez około 3 protokół, a następnie usunąć pokrywę patelni. Kontynuuj gotowanie, aż woda całkowicie odparuje.
Przełożyć na półmisek i podawać z sosem do maczania.
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.