Veggie Lasagne

Veggie Lasagne
Veggie lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 2 porcje z 273 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za $2.12 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukinię, twarożek, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Veggie Lasagne, Bardzo Wegetariańska Lasagne, oraz Veggie Lasagne.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż 1 łyżkę sosu spaghetti na dnie 1-1/2-qt. Wolnowar pokryty sprayem do gotowania. Na wierzch polać połową cukinii i jedną trzecią mieszanki serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Rozbij makaron na 1 cal. kawałki; posyp połowę makaronu mieszanką serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Posmaruj 1 łyżką sosu. Na wierzch polać połową szpinaku i połową grzybów. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałą mieszanką sera i sosem do spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-1/2 do 4 godzin lub do miękkości makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia73
Magazyn