Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce

Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1326 kalorii, 7G białka, oraz 131 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 768 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bezmlecznego jogurtu czekoladowego, prażone orzeszki ziemne, wegańskie krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pops, Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), oraz Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym kruszyć krakersy graham, aż masz okruchy
Wymieszać razem okruchy krakersów, surową niebieską agawę, kakao w proszku i skrócenie.Wciśnij mieszankę do dołu i 1 cal po bokach 10-calowej formy sprężynowej pan.In mały ciężki rondel na średnim ogniu, gotować agawę, aż tylko karmelizowane z ciemnobrązowym wyglądem. Nie rozgotowuj, ponieważ agawa może stać się gorzka.
Dodaj masło orzechowe, alternatywa mleka, i chipsy czekoladowe.
Mieszanina lekko się spieni. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie błyszcząca.
Wlać do miski do ostygnięcia.Namoczyć agar w mleku alternatywa dla 15 minutes.In średni rondel na średnim ogniu, doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Ubić w proszku kakaowym, chipsach czekoladowych i maśle orzechowym. Fold in yogurt.In dużą miskę, połączyć mieszaninę z mrożonym deserem. Uruchom nóż wokół kartonów lodów, aby łatwo wyciągnąć go z pojemników.Za pomocą elektrycznego miksera zmiksuj wszystkie składniki, aż nadzienie pojawi się lekkie i ubite, przybierając wygląd czekoladowej bitej śmietany.
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupy czekoladowej graham cracker pie.Przykryć folią i umieścić w zamrażarce na godzinę.Po pewnym ustawieniu wygładzamy polewę i posypujemy posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Mżawka trochę roztopionej czekolady (2 łyżki wegańskiej czekolady w misce mikrofalowej) na szczycie orzechów dla efektu dekoracyjnego.Ostrożnie odzyskać ciasto z folią i schłodzić przez co najmniej 8 godzin lub przez noc w zamrażarce, aby całkowicie ustawić.
Wyjąć z zamrażarki i uruchomić ostry nóż wokół wewnątrz spring form patelni, aby pomóc poluzować ciasto. Uwolnij pierścień formy sprężynowej z dna patelni i przenieś ciasto na talerz do serwowania.Utrzeć lub zwijać ciemną czekoladę na wierzchu do dekoracji.
Pokroić w kliny nożem, który został zanurzony w gorącej wodzie i podawać natychmiast.