Upside-Down Sunshine Cake
Przepis na ciasto do góry nogami Sunshine jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, mieszankę ciast, ananasa dole i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort urodzinowy taty (aka tort słoneczny Franny), Sunshine Cake, oraz Tort Truskawkowe Słoneczko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spray 13x9-calowe naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Na dno przygotowanego naczynia posypać suchą mieszankę żelatyny. Top z ananasem; umieścić wiśnię w środku każdego plastra.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; zalać owocami.
Piec 40-45 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne 5 min. Poluzuj ciasto z boków naczynia; Odwróć na talerz. Delikatnie wyjąć naczynie; całkowicie ostudzić ciasto.
Podawać z chłodnym batem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.