Upiecz książkę: klasztorne ciasteczka

Upiecz książkę: klasztorne ciasteczka
Upiecz książkę: ciastka klasztorne to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, migdały, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Upiecz książkę: Bazgroły ciasteczka, Upiecz książkę: ciasteczka anyżowe, oraz Upiecz książkę: ciasteczka kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Umieść migdały na blasze do pieczenia i tosty na złoty środek, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
4
Umieść matę nonstick na blasze do pieczenia lub lekko posmaruj patelnię. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Połącz 1 szklankę cukru i wody w małym rondlu, wycierając krawędzie mokrą szczotką lub mokrymi rękami, aby nie tworzyły się kryształy, i gotować, aż zmieni złoty karmelowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać migdały i szybko wymieszać żaroodporną łopatką lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Wlać na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Niech ostygnie, a następnie zmielić w robocie kuchennym, aż konsystencja przypomina trochę cukru skały, ale nie proszek. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
9
Masło utrzeć w mikserze na bladość i puszystość, następnie dodać żółtka, po kolei. W małej misce, połączyć sól i mąkę i dodać stopniowo do ciasta, skrobanie boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Dodaj mielone karmelizowane migdały, aż tylko połączone. 
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
11
Umieścić około jednej czwartej mieszaniny między dwoma kawałkami pergaminu (rozmiar blachy do pieczenia) i rozwałkować do około 1/4 cala grubości. Utrzymując rozwałkowaną mieszaninę między arkuszami pergaminu, przenieś do blachy do pieczenia, a następnie umieść w zamrażarce na 10 minut; powtórz proces z resztą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Usuń blachy do pieczenia z zamrażarki, jeden po drugim, zaczynając od tego, który był w zamrażarce najdłużej. Ostrożnie odklej jeden z kawałków pergaminu, aby odsłonić ciasto na ciastka, a następnie odłóż go lekko, Odwróć ciasto na ciastka i odklej drugi arkusz. (Ten krok ułatwia obsługę plików cookie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Wyciąć 21/2-calowe kręgi ciasta (lub dowolny kształt chcesz) i umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz proces z resztą ciasta i zbierz resztki, aby ponownie zwinąć. Skrawki można przełożyć do trzech razy. Jeśli ciasto zacznie się kleić, wrzuć do lodówki lub zamrozić na krótko. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
16
Białka ubić lekko i posmarować wierzchy ciastek. Udekorować pokrojonymi w plasterki lub ściętymi migdałami i odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
17
Piec, aż krawędzie zaczną brązowieć, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
18
Ostudzić przez 5 minut na patelni, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn