Upiecz książkę: białe ciasteczka pekanowe
Upiecz książkę: białe ciasteczka pekanowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, krem z kamienia nazębnego, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Upiecz książkę: klasztorne ciasteczka, Upiecz książkę: ciasteczka anyżowe, oraz Upiecz książkę: ciasteczka kruche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 107°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub lekko nasmaruj.
W dużej misce, połączyć pekan, mąka, proszek do pieczenia, i sól. Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego ze średnią prędkością, aż staną się spienione i zaczną gęstnieć, ale nie osiągną miękkich szczytów. Stopniowo i powoli dodawać cukier. Kontynuuj bicie na dużej prędkości przez kilka minut, aż gruby i błyszczący.
Dodaj jedną czwartą mieszaniny orzechów pekan i ostrożnie złóż, aby jajka nie straciły swojej struktury i objętości. Powtórz, dodając pozostałą mieszaninę orzechów pekan do trzech dodatkowych dodatków. Za pomocą dwóch małych łyżek lub woreczka z rurkami wyposażonego w nasadkę z płaską końcówką, uformuj małe kopce na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 1 godzinę, wyłączyć piekarnik i pozostawić ciasteczka w piekarniku na kolejną godzinę.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.