Przepis Uncle Bubba ' s Seafood Nachos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 1093 kalorii, 57g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, sól i pieprz, pieprz jack ser, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Ciasto z owocami morza wujka Bubby, Skrzydła wujka Bubby, oraz Krabowe Martini wujka Bubby dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużej patelni do pieczenia lub żeliwnej patelni umieść warstwę chipsów tortilla i przykryj rozdrobnionym serem Cheddar i Pepper Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser Cheddar
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Ser Pepperjack
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Pieczemy frytki przez 2 do 3 minut, lub aż sery się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć naczynie z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W dużej patelni saute na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj mięso krabowe, krewetki, i przegrzebki i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
7
Dodać śmietanę, czosnek w proszku, parmezan, sól i pieprz, do smaku, do owoców morza i mieszać przez 2 do 3 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Wyjąć mieszankę owoców morza z ognia i zalać chipsami tortilla. Top nachos z rozdrobnionej sałaty, pico de gallo, jalapenos, i duży dollop kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Pico De Gallo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.