Ulubiony placek brzoskwiniowy mamy

Ulubiony placek brzoskwiniowy mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj ulubionego placka brzoskwiniowego mamy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Nasz Ulubiony Brukowiec Jagodowy, oraz Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Brundlmayer Steinmassl Riesling z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn