Ulubiony klopsik mamy

Ulubiony klopsik mamy
Ulubiony klopsik mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 2,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz krakersy saltine, mielona kiełbasa wieprzowa, mielona wołowina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Podobne przepisy to My Favorite Meatloaf, Nasz Ulubiony Klopsik, oraz Ulubione Klopsy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W dużej misce, połączyć wołowinę, kiełbasa wieprzowa, Francuski dip cebulowy, jajka i kruszone krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip CebulowyDip Cebulowy
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Do WiązaniaDo Wiązania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dobrze wymieszać i uformować w bochenek.
4
Piec na patelni bochenkowej 5x9 cali przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia17
Magazyn