Ulubione Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj ulubionego Pesto. Ten przepis służy 9. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka soli koszernej, sok z cytryny, orzeszki piniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe).
Instrukcje
Umieścić czosnek w robocie kuchennym; proces aż do mielenia.
Dodajemy bazylię i kolejne 4 składniki (przez pieprz). Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą; procesuj, aż będzie gładki, skrobając boki.
Wskazówka: Jeśli nie masz orzechów pinii, możesz zastąpić inne orzechy, takie jak niesolone i prażone orzechy włoskie lub nerkowce. Wszystkie orzechy dodają pesto swój niepowtarzalny smak.