Ulubione Oxtails Michaela z maślanym ryżem jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1128 kalorii, 15g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, wodę, kilka kresek sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane buraki i groszek z cebulą: dwa ulubione dania w mniej niż 10 minut, Parmezan Ryż Maślany, oraz Ryż maślany z groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Trim tłuszczu z oxtails. Na patelni, wrzucić oxtails z przyprawą domu i sosem sojowym. Wierzch z cebulą i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Dodaj wodę, aby napełnić patelnię 1/4 drogi do góry. Przykryć patelnię folią i piec, aż oxtails będą miękkie, o 2 1/2 do 4 godzin. Przygotować ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając masło i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego