Ulubione ciasto zuzi Mocha
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ulubionego ciasta Mocha Susan. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, granulek kawy rozpuszczalnej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiona wołowina Susan Enchilada Rice, Tort Zuzia Czarnooka, oraz Zuzia kwaśno - śmietankowy tort kawowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mix ciasto, śmietana, jajka, Likier i olej; pokonać na małej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty. Wymieszać 1 szklankę czekolady.
Przenieść do trzech nasmarowanych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 24-28 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W kuchence mikrofalowej roztopić białe kawałki pieczenia, masło i pozostałe kawałki czekolady; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj granulki kawy i wyciągnij. Schłodzić do temperatury pokojowej.
W małym rondlu, posypać żelatynę ponad 1/4 szklanki śmietany; odstawić na 1 minutę.
Podgrzewać na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać do masy czekoladowej. W dużej misce ubić Pozostałe 1-1 / 4 filiżanki śmietany, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać do schłodzonej mieszaniny czekolady; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.
W przypadku bitej śmietany, w małej misce, ubij śmietanę, aż zacznie zagęszczać.
Dodać cukier i wanilię; ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Ułożyć dolną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; na wierzchu połowę masy czekoladowej. Powtórz warstwy. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.