Kremowe woreczki z jajkiem i wędzonym łososiem
Kremowe torebki z jajkiem i wędzonym łososiem to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto filo, szalotka, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach, Kremowe ciasto z brokułami i wędzonym łososiem, oraz Łosoś wędzony z kremową sałatką ogórkową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W patelni nieprzywierającej, roztopić masło na średnim ogniu i gotować szalotkę przez 2 protokół lub aż zmięknie i zaczyna brązowieć.
Wlać do patelni i gotować, delikatnie mieszając, tworząc duże twaróg z zewnętrznej krawędzi patelni do środka. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia i wymieszać z wędzonym łososiem i posiekanym szczypiorkiem; odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie umieść jeden arkusz phyllo na powierzchni roboczej; pędzel z masłem. Wierzch z drugim arkuszem; pędzel z masłem. Wierzch z trzecim arkuszem i pędzlem z masłem.
Umieść 1 łyżkę nadzienia na środku każdego kwadratu. Podnieś rogi, szczypanie nad wypełnieniem, aby zabezpieczyć, lekko skręcając, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, aby zrobić kolejne 12 torebek.
Umieścić torebki w jednej warstwie na pergaminie wyłożonej blachą do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku około 10 minut lub do złotego koloru.
Lekko ostudzić przed podaniem.