Ulubiona zupa z fasoli Kielbasa
Ulubiona zupa fasolowa z kiełbasą to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja zawiera 203 kalorie , 7 g białka i 11 g tłuszczu . Za 81 centów za porcję przepis ten pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Jest idealny na zimę . Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka wody, selera, zagęszczonej zupy fasolowej i boczku oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 68% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Moja ulubiona zupa fasolowa marynarki wojennej , Łatwy kurczak, paella z kiełbasą i krewetkami oraz Kielbasa z brukselką w sosie musztardowo-śmietanowym .
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i warzywa. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj kiełbasę i zupę; podgrzej.
Jeśli chcesz, udekoruj natką pietruszki.